Matkailijan käsikirja 2016

Matkailijan käsikirja on vuosittain ilmestyvä pokkarikokoinen kotimaan matkailuopas, joka sisältää kattavasti vinkkejä kesän matkojen suunnitteluun. Mukana on kohde-esittelyjä, nähtävyyksiä ja laaja palveluhakemisto. Lisäksi käsikirjasta löytyy kaikki Suomen kunnat esittelevä Kunta-Info, tapahtumakalenteri ja kartat.

 

Selewiytymisopus

Selewiytymisopuksessa on kaikki mitä tarvitsee tietää, kun haluaa tehdä vaikutuksen kumppaniin tai tovereihin suomalaisella viehätysvoimalla. Vuoden 2007 tuotantoa.

Tutkimusmatkat lapsille ja nuorille - Pikku lääkäri

Ella ja Veikko vievät lukijan tutkimusmatkalle lääkäreiden, lääkärivälineiden ja -tutkimusten maailmaan. Tämän jälkeen lääkärissä käynti on pelkästään mielenkiintoista!

Tutkimusmatkat lapsille ja nuorille -Automies

Pikku Automiehen mukana pääset matkalle autoilun vauhdikkaaseen maailmaan. Käsikirjan mukana tutustutaan autojen historiaan, kilpa-autoiluun sekä auton tekniikkaan kiinnostavalla ja värikkäällä tavalla.

Tutkimusmatkat lapsille ja nuorille -Erämies

Ella ja Veikko ystävineen lähtevät jännittävälle retkelle luonnon helmaan. Ellan ja Veikon mukana lapsi pääsee tutustumaan metsän elämään sekä tekemään uusia havaintoja luonnossa.

Tutkimusmatkat lapsille ja nuorille -Nörttiopus

Ellan ja Veikon tutkimusmatkat -kirjasarjan ensimmäinen kirja, Nörttiopus, vie lapset mielenkiintoiselle ja värikkäälle matkalle tekniikan maailmaan ja termistöön.

Tutkimusmatkat lapsille ja nuorille -Prinsessaopus

Prinsessaopuksesta kaikki pikkuprinsessat saavat neuvoja kuinka rakentaa ihan oma valtaistuin tai limusiini. Käsikirjassa on myös kaikki tarvittavat ohjeet oikeiden prinsessakutsujen järjestämiseen koristelusta ja tarjoiluista aina kutsujen ohjelmaan saakka.

Tutkimusmatkat lapsille ja nuorille -Remontoija

Suunnitelmissa remontti? Mikä olisikaan mukavampi tapa tutustua remontointiin kuin värikkäästi kuvitettu ja kerrottu kirja, josta löytyvät neuvot maalaukseen, tapetointiin ja moneen muuhun remonttihommaan