Konkari

Petomainen ja kyömyselkäinen ulkomuoto muistuttaa erehdyttävästi oikeaa ahventa. Yleismaailmallinen vaappu, joka tehoaa kaikkiin saaliskaloihin. Pituus 3,5 cm.

Kätyri

Aggressiivinen uinti tekee tästä vaapusta vastustamattoman etenkin ahvenelle ja taimenelle. Myös kirjolohi haksahtaa tähän varmuudella. Pituus 2 cm.

Muiluttaja

Tämä vaappu toimii parhaiten matalissa ja rehevissä kalapaikoissa. Vaappu vaatii aggressiivista käsialauittoa. Pituus 7 cm.

Narauttaja

Tämä nivelletty ainutlaatuinen vaappu soveltuu useimmille petokaloille.

Puijari

Luonnollisen muotonsa ansiosta vaappu muistuttaa vedessä oikeaa kalaa. Houkuttelee useimpia saaliskaloja, kuten ahventa, kuhaa, haukea ja taimenta. Pituus 5 cm.

Puijari

Luonnollisen muotonsa ansiosta vaappu muistuttaa vedessä oikeaa kalaa. Houkuttelee useimpia saaliskaloja, kuten ahventa, kuhaa, haukea ja taimenta. Pituus 10 cm.

Ruukaltaja

Vaapun ainutlaatuinen ketteryys ja pieni koko houkuttelee useita saaliskaloja. Kokeile etenkin ahvenelle, taimenelle ja kirjolohelle. Soveltuu erinomaisesti myös siialle. Pituus 2,2 cm.

Ruukaltaja

Vaapun ainutlaatuinen ketteryys ja pieni koko houkuttelee useita saaliskaloja. Kokeile etenkin ahvenelle, taimenelle ja kirjolohelle. Pituus 3 cm.

Ruukaltaja

Vaapun ainutlaatuinen ketteryys ja pieni koko houkuttelee useita saaliskaloja. Kokeile etenkin ahvenelle, taimenelle ja kirjolohelle. PItuus 4 cm.

Suljuttaja

Erikoinen muotoilu ja herkkä sekä syvä uinti houkuttelevat monia veden syvyyksien petokaloja. Pituus 5 cm.